Η Οινοποιία Παπαντώνη είναι υπερήφανο και ενεργό μέλος της ΕΔΟΑΟ του ΣΕΟ και της ΕΝΟΑΠ.

 

edoao logo

 

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) είναι ο κορυφαίος φορέας στην Ελλάδα για το αμπέλι και το κρασί. Συγκροτήθηκε και απαρτίζεται από εκπροσώπους της παραγωγής, της μεταποίησης και της εμπορίας προϊόντων αμπέλου και οίνου. Πρόκειται για συνεταιριστικές και ιδιωτικές αμπελουργικές και οινοποιητικές επιχειρήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύονται αντίστοιχα από την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ). Τα μέλη ή τα μέλη των μελών των δύο αυτών φορέων (ΚΕΟΣΟΕ και ΣΕΟ) ασχολούνται με αμπελοοινικές εργασίες και κατέχουν αμπελώνες ή οινοποιητικές εγκαταστάσεις, είτε και τα δύο.

 

 

SEO logo

 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) ιδρύθηκε  το 1995, μετά τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων του ιστορικού Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Οίνων και Ποτών (ΣΕΒΟΠ από το 1949) σε δύο τομείς: της Οινοποιίας και της Ποτοποιίας. Ως αμιγώς οινοποιητικός φορέας ήλθε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής οινοποιίας ως προς την υποστήριξη των συμφερόντων της στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

 

 

 

ENOAP logo

 

Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) είναι μια αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία. Στόχος της είναι η βελτίωση και προώθηση της εικόνας των Πελοποννησιακών κρασιών, μαζί με την ανάπτυξη και αξιοποίηση της τουριστικής διάστασης του Πελοποννησιακού αμπελώνα. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, προάγει και στηρίζει δράσεις που συνδέουν το κρασί με την Ελληνική πολιτισμική κληρονομιά και διαδίδουν τα Πελοποννησιακά κρασιά, τόσο στο εσωτερικό όσο και εκτός συνόρων.

 

 

 

Μοιραστείτε το...

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Find Us On FaceBook - Image